Myynnin johtaminen ja kehittäminen

Digitalisaation myötä moni asia on muuttunut, ja niin on muuttunut myös miltei jokaisen B2B-myyjän jokapäiväinen työ.

Usein voi olla haastavaa kehittää omaa myyntiä /oman myyntiryhmän työ vastamaan tämän päivän haasteisiin sopivaksi. Syitä voi olla monia aina ajanpuutteesta siihen, että välttämättä ei ole ihan selvää mitä pitäisi tehdä eritavalla tai toisin, jotta myynti lähtisi kasvuun.

Liiketoiminnan kasvun yhtenä tärkeimmistä edellytyksistä on osaavan myynnin optimointi ja kasvattaminen.

Autan B2B-sektorilla toimivia yrityksiä myynnin kehittämisessä vuokra-myyntijohtajana joko määräaikaisena tai esimerkiksi vain parina päivänä viikossa, aina sopimuksemme mukaan.

Projektimme keston neuvottelemme etukäteen yhdessä tilanteen ja teidän tarpeidenne mukaisesti.

Yhteistyömme alussa perehdyn aina ensin yrityksenne toimialaan sukeltamalla liiketoimintaanne mukaan ja siten pääsemme heti ohjaamaan myyntiänne tekemään parempaa tulosta.

Myyntiryhmänne oppii yhteistyömme aikana, miten saadaan enemmän käyntejä, miten rakennetaan asiakkaille keskustelujen pohjalta tarjouksia, joista asiakas innostuu niin, että hän haluaa ostaa sekä miten kauppa saadaan kotiin varmemmin ja nopeammin.

Halutessanne avaan ovia yrityksellenne ja myyn joko itsenäisesti puolestanne tai oman myyntiryhmänne lisänä yrityksenne palveluja / tuotteita B2B-sektorin yrityksille teidän sopimiinne buukkaustapaamisiin.

Lue myös buukkausvalmennuksestani – ja palvelustani.

Ulkopuolinen apu voi usein olla tarpeen kun tarvitset vauhtia myyntiin.

Soita minulle tai lähetä viestiä niin jutellaan lisää.